The GIMP 2.8 deel 2: 7 uitstekende Video tutorials!.

By Machiel, 21 maart 2013

 

Video tutorials The GIMP 2.8 (engelstalig)

In dit deel 2 wil ik 7 uitstekende GIMP video tutorials met jullie delen. Als je deel 1 nog niet gelezen hebt moet je dat zeker eerst even doen hierin leg ik uit hoe The GIMP werkt en hoe je het moet installeeren in Ubuntu.

 

Helaas heb ik momenteel door mijn nieuwe baan weinig tijd om nog echt lange uitgebreide artikelen te schrijven en onderzoek te doen. Ik vind dit op zich wel jammer, toch probeer ik nog regelmatig tijd vrij te maken voor Win2Lin en goeie informatie te delen wat ik tegenkom. Deze video tutorials wil ik jullie dan ook niet onthouden, ze zijn een echte aanrader en je tijd meer dan waard!

Neem er de tijd voor, en zorg dat je ook de oefeningen doet  met The GIMP geopend, aan de hand van de videos. Na deze 7 tutorials zul je al zeer goed uit de voeten kunnen met The GIMP. In deel 3 zal ik de links die ik in de afgelopen maanden heb verzameld delen in een artikel op deze website. Hierin staan honderen paginas zo niet duizenden paginas met nuttige informatie m.b.t The GIMP. Vele tutorials en how tos en nog veel meer informatie. Dit scheelt jullie als bezoeker veel tijd denk ik :-)

Hieronder vind je in volgorde de video tutorials via http://www.gimpedtutorials.com/ Het is belangrijk dat je ook echt bij 1 begint want er zit een duidelijke bewuste opbouw in! Veel plezier  en succes met deze video`s ik vond ze erg leerzaam.. hopelijk hebben jullie er ook wat aan. Ik zie eventuele reacties en jullie

Video tutorial 1 van 7; How to use Gimp for beginners – Lesson 1 – Getting around GIMP

 

How To Use Gimp For Beginners Lesson 2 – Under the Hood

 

De overige video tutorial lessen 3 tot en met 7 vind je op onderstaande website:

http://gimpedtutorials.com/index.php/gimp-for-beginners/

Zoals ik al aangaf in de eerste alinea zal ik in in les 3 een hele lange lijst van mijn eigen links op deze website plaatsen, hopelijk leidt dit er ook toe dat meer mensen hun links m.b.t opensource en GNU/Linux zullen delen. U kunt ons dit toesturen via het reactie venstertje onder aan deze pagina.

Bronvermeldingen

http://gimpedtutorials.com/

 
 

webdesign by beesign / wien