Gratis boek downloaden Linux Kernel in a Nutshell

By Machiel, 28 juni 2013

Op de de web site http://www.kroah.com/lkn/  stelt ontwikkelaar en schrijver Greg Kroah-Hartman gratis het door hem geschreven Linux Kernel in a Nutshell ter beschikking om te downloaden. Uitgegeven door het alom gerenommeerde O’Reilly

Linux Kernel in a Nutshell, by Greg Kroah-Hartman, published by O'Reilly. Linux Kernel in een notendop, door Greg Kroah-Hartman, gepubliceerd door O’Reilly.
Om de “officiële” O’Reilly website te citeren over het boek

Over het boek

Geschreven door een toonaangevende ontwikkelaar en beheerder van de Linux kernel, Linux Kernel in een notendop is een uitgebreid overzicht van kernel configuratie en opbouw, een kritieke taak voor Linux gebruikers en beheerders. Linux Kernel in een notendop omvat de gehele range van kerntaken, te beginnen met het downloaden van de bron en zorg ervoor dat de kernel in sync is met de versies van de tools die u nodig hebt. Naast de configuratie en installatie stappen biedt het boek referentiemateriaal en discussies over aanverwante onderwerpen zoals de controle van de kernel opties in runtime.

Een belangrijk voordeel van het boek is dat in elk hoofdstuk precies aangegeven wordt welke drivers nodig zijn voor uw hardware. Ook inbegrepen zijn lijsten van wat je moet doen om een breed scala aan populaire taken uit te voeren.

de auteur van het boek:

Als u wilt weten hoe je en kernel opbouwt, configureerd en een aangepaste Linux-kernel wilt installeren op uw machine, koop dan dit boek. Het is geschreven door iemand die dagelijks meewerkt aan de verdere ontwikkeling van de Linux Kernel. Ik ben bijzonder trots op het hoofdstuk over hoe je erachter kunt komen hoe je een kernel kunt configureren gebaseerd op jouw eigen specifieke hardware in je machine. Een essentiële taak voor iedereen die het optimale qua snelheid uit zijn machine wenst te wringen 🙂

Download boek

Bronvermelding:

What do you think?

What are you waiting for join the conversation!

%d bloggers liken dit: